Baby Boss 2: o continuare epileptică fără prea mare interes

După o prima parte lansata în 2017, DreamWorks ne oferă partea a doua a filmului Baby Boss. Un lung-metraj ce a fost lansat în cinematografe începând cu data de 18 august.

Baby Boss 2, o continuare dezamăgitoare

După un prim film primit relativ bine în 2017, DreamWorks decide să producă un al doilea film. De menționat este faptul că filmul a raportat peste 527 de milioane de dolari. Intre timp, a mai existat un serial de animație. Însă, de data aceasta, bebelușul revine pe marele ecran, încă o data în fata camerelor de filmat ale lui Tom McGrath. În aceasta noua parte, intriga are loc la câțiva ani după primul film. Tim și Ted au devnit adulți însă vor fi nevoiți să se reîntoarcă în corpurile de copii, pentru a salva din nou lumea.

Trebuie să fim sinceri încă de la început, aceasta continuare nu este atât de convingătoare că și prima. Scenariștii Michael McCullers și Marla Frazee par să duca lipsa de creativitate de aceasta data.

Nu este recomandat persoanelor epileptice

Noului Baby Boss îi lipsește impactul, pertinenta, chiar utilitatea. În fata unui produs extrem de formatat și așteptat, ne întrebam care este rolul acestei noi parti, care nu vine cu nimic nou sau interesant. Baby Boss s-ar fi putut mulțumi cu o singura parte însă DreamWorks încearcă să capitalizeze franciza, deoarece i s-a părut greu de uitat. Babu Boss 2 este un film în care abunda sunetele, zgmotele și culorile, toate, într-un ritm alert.

Însă, putem să spunem că cei doi frați sunt doua personaje de care ne vom atașă ușor deoarece profita de aceasta poveste pentru a se apropia, pentru a relua legătură. O privire afectuoasa asupra timpului care trece, asupra pierderii tinereții, asupra responsabilizării ființei umane, într-o soecietate efemera care neglijează sentimentele primare.

Baby Boss 2 este disponibil în cinematografe începând cu data de 18 august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *