Clickbait, un serial care merită să fie descoperit

Vrei să te uiți în binge-watching la un mini-serial care te vă tine cu sufletul la gura? În acest caz, noul serial Netflix, Clickbait, este cea mai buna alegere.

În program- suspans, surprize, răsturnări de situație… iar finalul vă vă surprinde fară doar și poate.

Clickbait este povestea lui Nick Brewer, un tata obișnuit de familie, căsătorit, cu doi copii, care lucrează la o echipa feminina de baschet. Un bărbat cu o viață aparent banala până într-o zi când… este dat dispărut după ce apare un video cu el, cu el cu fata însângerată, ținând în mâini o pancarta cu “Abuzez femeile” și apoi cu încă una, cu “La 5 milioane de vizualizări, mor” sau “Am omorât o femeie”. Un video care devine viral și care îi face pe cei dragi să se întrebe- oare Nick nu era bărbatul care pretindea că este? Oare Nick cel perfect chiar a făcut acele lucruri oribile? Oare chiar ascunde un trecut violent și numeroase crime?

Sora să, soția să și politia, țoață lumea se mobilizează înainte de a fi prea tărziu. Fară să știe că amenințarea este cu adevărat reala.
Este un mini serial surprinzător, la fel că și Behind Her Eyes. Fiecare episod se concentrează pe un anumit personaj. Și de-a lungul acțiunii se tot descoperă anumite detalii uimitoare, care dau totul peste cap și lista suspecților devine tot mai mare. Personajele își pun o mulțime de întrebări, se îndoiesc și atunci când țoață lumea crede că a găsit vinovatul, finalul este cu adevărat surprinzător.

Clickbait se adresează deci celor care adora serialele polițiste precum The Sinner, dar și serialele polițiste care te țin cu sufletul la gura precum Mare of Easttown.

În casting îl regăsim pe Adrian Grenier din Entourage, dar și pe Zoe Kazan sora să, din În Your Eyes și The Deuce. Iar Betty Gabriel din Get Out are rolul soției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *