Luna Park, noul serial Italian plin de farmec

Printre cele mai recente noutăți Netflix se numără și serialul Italian Luna Park, care ne duce direct la Roma în anii 1960 unde întâlnirea dintre doua femei le vă da viață peste cap.

Nora, o tânără cu un spirit rebel, care a trăit într-un circ familial descoperă din întâmplare că a vine dintr-o lume total diferita. Acesta este noul synopsis al noului serial creat de către Isabella Aguilar, scenarista de la Baby.

Suntem în Roma, în minunata perioada Dolce Vita. Rosa, fiica unei bogate familii locale se prezinta Norei pentru a-i citi în cărți. Vrea să știe daca sora să geamănă, dispărută pe când era doar un bebeluș, poate să fie încă din viață. Un adevărat soc pentru Nora, care își da seama repede de faptul că ea este sora căutată.

O revelație care scoate la iveala o mulțime de mistere din trecut. Doua lumi total diferite, cea a circului și cea a bogaților industriali se întrepătrund. Dar, în spatele gravitații temelor abordate, serialul afișează un stil foarte lejer, amestecând comedia cu drama. La fel că și serialul spaniol Alta Mar, aici ni se prezinta foarte rapid înlănțuirea de evenimente, fară să se lungească inutil.

Serialul își dezvolta intriga în jurul a altor personaje, îmbinând iubirea cu cariera profesionala a unora și trecutul misterios al altora.

Per ansamblu, este o frumoasa reușită, atât în ceea ce privește forma, cât și fondul. Prima este suficient de captivanta și totul beneficiază de cea mai frumoasa realizare. Serialul se bazează și pe cei mai buni actori precum Simona Tabasco în rolul Norei, dar și precum Alessio Lapice, Lia Grieco, Edoardo Coen, Guglielmo Poggi, Giulio Corso, Tommaso Ragno, Milvia Marigliano, Fabrizia Sacchi, Mario Sgueglia și Paolo Calabresi.

Un serial lejer de tip soap opera ale cărui episoade de încheie cu un imens suspans.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *