My Name, un serial nou ce merită să fie descoperit

Daca vrei să te îndepărtezi puțin de ambinata mai vesela și plina de prospețime din serialul Pretty Smart, poți descoperi serialul My Name cu o ambianta mai sumbra și mai torturata. Este vorba despre un nou thriller sudcoreean care a sosit pe Netflix în 15 octombrie și care vă fi și pe placul tău cu siguranță.

My Name ne spune povestea lui Jiwoo, o tânără care suferă foarte mult din cauza doliului și a dorinței de a descoperi cine i-a omorât tatăl. Tata care a fost asasinat sub ochii sai. Pentru a -și satisface dorință de răzbunare, tânără vă încercă să intre într-un cartel, apoi să se integreze și în politie atunci când afla că un polițist ar putea să aibă legătură cu moartea tatălui sau.

Dar, drumul pe care pornește vă fi atât revelator, cât și unul foarte periculos.

Eroina din My Name, Jiwoo, este interpretata de către Han Soo- hee, care a mai putut să fie văzută în Nevertheless sau The World of the Married. Alaturi de ea îl regăsim pe Oark Hee-soon, din Beautiful World, Ahn Bo-hyun, Itaewon Class, Lee Hak-joo, The World of the Married sau Kim Sang-ho care a mai fost văzut în serialele Netflix Kingdom și Sweet Home.

Daca ți-a plăcut thrillerul teen Extracurricular, atunci ambianta din My Name iți vă fi cu siguranță pe plac. Sunt seriale care sunt realizate de aceeași persoana. Tonul și universurile sunt foarte asemănătoare.

În ceea ce privește intriga ne apropiem mai mult de un thriller al lui Harlan Coben unde eroina este capabila de orice pentru a afla adevărul. Dar care descoperă și o mulțime de secrete în Aventura să. Deci este în genul serialului The Innocent, dar totul este mai violent și mai sumbru. Dar este un serial foarte bogat în suspans și scene de acțiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *