No One Gets Out Alive: thriller imperfect cu un final interesant

No One Gets Out Alive: disponibil pe Netflix este un thriller imperfect cu un final interesant

No One Gets Out Alive este un film horror al cărui principale preocupări sunt imigrarea și dezrădăcinarea. Cu toate acestea, ideile sale sunt mai bune decât rezultatul final.

No One Gets Out Alive este un film care ne amintește de His House, unul din cele mai frumoase filme originale oferte de platforma Netflix. În noiembrie anul trecut, Netflix a lansat aceasta producție britanica cu imigrarea și dezrădăcinarea că subiecte de fundal, despre un cuplu de sudanezi refugiați care sunt găzduiți într-un orășel din Anglia. Descoperă la scurt timp că noua lor locuință este amenințată de către prezente stranii, prezente care scot la iveala cele mai profunde temeri într-un context inospitalier (rasism, clase sociale) dar și fantomele din trecut pe care sperau că le-au lașat în urma lor.

His House a fost un film aclamat de critica și de marele public. De ce ne amintește acest film de His House? Deoarece tratează probleme similare și ne ajuta să abordam realități necunoscute. Este vorba despre un film britanic, bazat pe un roman britanic, filmat în SUA de către un realizator canadian având drept personaj principal o actriță mexicana.

Și aici, imigrarea și dezrădăcinarea reprezintă subiectul principal. În No One Gets Out Alive, Amber, o femeie de origine mexicana, după moartea mamei sale sosește în mod ilegal în Cleveland în speranță să prospere, cu ajutorul unui tata de care s-a îndepărtat mult în ultima perioada. Găsește un job mediocru într-un aterlier de croitorie și decide să să instaleze într-o casa veche al carei proprietari, doi frați ciudați, o închiriază doar femeilor.

Amber descoperă că cei doi sunt fiii unui arheolog care a descoperit în trecut o cutie stranie, cutie care acum apare în visele lui Amber. Este debutul coșmarului pentru Amber, coșmar de care nu poate scapă sub nicio forma, oricât ar încercă…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *