Seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut noul Squid Game

Un veritabil fenomen, desi a aparut doar de ceva vreme, serialul Squid Game se remarca prin cel mai frumos scenariu. Dar, din fericire pentru fani, nu este singurul de acest gen.

Alice in Borderland. Difuzat in 2020, serialul este fara doar si poate, cel care se apropie cel mai mult de Squid Game. La Tokyo, Arisu, se trezeste ca este propulsat impreuna cu prietenii sai, intr-un joc video. Aici participantii trebuie sa se infrunte in mai multe probe, pana isi pierd viata.

Re:Mind. Aici, 11 liceene sunt luati ostatice si sunt adunate in jurul unei mese. Majoritatea cred ca rapirea lor este legat de o alta colega. Este vorba despre Miho, cu care fiecare adolescenta a avut antecedente. Una cate una, adolescentele dispar. Ia nastere astfel un thriller scurt, dar intens.

Kingdom. Este un serial care imbina de minune genul horror cu drama istorica. In perioada domniei Joseon, se urmaresc aventurile printului mostenitor Lee Chang, la mai multi ani dupa invazia japoneza in Coreea. Dar, se abate in acelasi timp si o misterioasa epidemie asupra regatului.

Sweet Home. Un serial de 10 episoade, care oscileaza intre actiune, horror si Aventura fantastica. Este un serial venit direct din Coreea de Sud care se deruleaza intr-o lume apocaliptica si care se focalizeaza pe Hyeen-Soo. Este depresiv si realizeaza ca rezidentii imobilului sau, victime ale unei pandemii se transforma incet in monstri si forma lor este direct legata de dorintele lor. Este o turnura aproape poetica cu o doza lejera de umor. Este cel mai scump serial din istoria coreeana cu un buget care a fost folosit mai ales la crearea straniilor creaturi.

Amintiri din Alahambra. Un serial unde frontiera dintre real si imaginar este aproape inexistent. Mistere, actiune, rasturnari de situatie….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *