Seriale pe care să nu le ratezi sub niciun pretext

Horror, lupte de putere sau o prezentare a lumii rapului… iată care sunt cele mai frumoase seriale ale lunii octombrie care nu trebuie să fie ratate

Maid. O sarcina care nu a fost Dorita, o relație abuziva… uneori este de ajuns un eveniment mai tragic de genul pentru a te scufunda în sărăcie. În Maid, opera de inspirație, publicata în octombrie 2020, Stephanie Land prezinta lupta să pentru supraviețuire pentru că fiica să să aibă o viață decenta. Autoarea prezinta anii în care a lucrat că menajera. Margaret Qualley joaca rolul eroinei, alaturi de Billy Burke.

Succession, sezonul 3. Cel mai bun serial al momentului revine cu un sezon cu numărul 3. După lovitura de stat foarte puternica a lui Kendall împotrivă patriarhului Logan, familia Roy vă deveni mai deșirată că niciodată. Vor supraviețui ei acestei lupte de putere cu Shiv, Roman și Tom?

You, sezonul 3. La finalul sezonului cu numărul 2, Joe Goldberg și partenera să, dezechilibrata Love, se instalau într-o casa la periferie. Și erau gata pentru o noua viață în calitate de părinți. Și să fuga cât mai departe de instinctele lor criminale… dar, trailerul apărut de ceva vreme ne lasă să credem că Joe vă cădea prada impulsiunilor sale și că vă dezvolta o noua obsesie pentru vecina să. Rămâne de văzut…

I Know What You Did Last Summer. Intriga este aceeași că și celebrul film din anul 1997 – un grup de adolescenți este tintă unui hărțuitor care îi amenință că le vă dezvălui implicarea lor într-un accident mortal. La cârmă acestui serial îl regăsim pe un stăpân al genului horror- James Wan, care a mai lucrat la Saw sau Conjuring.

Partisan. Este o ficțiune suedeza care ne duce într-o comunitate izolata din Jordnara. Johnny îi regasteste aici pe Nicole și Măria, doi adolescenți și începe să aibă anumite bănuieli cu privire la adevărată natura a locului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *