The Chestnut Man, noul serial Nordic Noir de la Netflix

The Chestnut Man este un nou mini serial danez semnat Netflix, bazat pe o carte care spune povestea unei stranii afaceri cu dispariții și crime.

Iți amintești de The Killing? Creatorii sai s-au întors cu The Chestnut Man, un nou Nordic Noir care se bazează pe o carte inspirata de fapte reale și care începe cu misterul unei morți care de dovedește a fi mult mai complicat decât pare.

La fel că și în restul serialelor de genul, avem un protagonist foarte complex, o buna doza de comentarii sociale, o tragedie brutala, mister, teroare, dar și incredibile peisaje nordice.

Serialul este bazat pe o carte. Serialul danez este bazat pe o carte cu același nume, scrisa de Soren Sveistrup, fiind cea care îi urmărește pe doi detectivi din Copenhaga pentru a rezolva misterul unei crime și care găsesc la scena crime un misterios bărbat care face legătură cu alt caz credeau că este rezolvat deja.

Misterul este prezent încă din primele momente. Acest nou serial Netflix nu este un serial care începe lent și care devine mai apoi din ce în ce mai tensionat. Este plin de tensiune și mistere dar, începe cu o scena cheie și cu o situație brutala și sângeroasă. Acest prim moment este cel care da tonul pentru întreg serialul și care constituie un prim indiciu cu privire la ce se vă mai întâmplă în continuare.

Exista deci crime, câteva dispariții, dar și numeroși suspecți iar personajul principal, este personajul ideal pentru a spune aceasta poveste.

Bineînțeles că serialul nu este bazat doar pe crime, personajele care trebuie să rezolve aceste crime având și ele propriile lor mistere sau secrete. Un lucru care îi face să fie mai umani, mai interesanți și mai complecși, acest lucru având și o incidenta asupra anchetei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *