The Four of Us: un schimb de parteneri între prieteni

Printre noutățile săptămânii pe Netflix se afla The Four of Us, o comedie dramatica germana. Filmul este disponibil pe Netflix începând cu data de 15 octombrie. Povestea unui schimb de parteneri intre patru prieteni care se vă dovedi dezastruos.

Pe de o parte îi avem pe Nils și Măria. De cealaltă parte îi avem pe Ben și pe Janina. Doua cupluri care încearcă să reaprindă flacăra pasiunii în cuplul lor. De comun acord, cei patru decid să facă schimb de parteneri timp de patru săptămâni având următoarea regula de baza: fară sex. Pentru a pune în practica acest experiment, cei patru vor sta timp de patru săptămâni într-o casa de vacanta situata la malul marii pentru a putea să ajungă după aceasta perioada la o concluzie, daca vor continua sau nu relația. La scurt timp, reuniunea dintre cele doua cupluri se transforma într-un veritabil coșmar și ies la iveala o serie de adevăruri profunde.

Realizat de către Florian Gottschick (Fucking Berlin), The Four of Us este un film care se articulează în jurul unei scheme clasice în urma cărora cele doua cupluri ajung la o serie de revelații. Încă de la început, tonul sarcastic pe care Nils vorbește dovedește faptul că a înțeles ce se întâmplă intre Măria și Ben. Cei doi nu neaga, sexul se invita în cadrul acestei experiențe. Cu toții au secrete nedezvaluite și, atunci când un test de sarcina pozitiv apare în peisaj, weekendul ia alura unei reglări de conturi.

În spatele aparentei de “comedie” reușită, filmul abordează problema relațiilor amicale și amoroase confruntate cu unele adevăruri nebănuite. Vă lașam să decoperiti deznodământul singuri. Filmul se bazează pe o distribuție solida. Jonas Nay (Deutchsland 83/86/89), Nilam Farooq (Rate Your Date, Sweethearts), Păula Kalenberg și Louis Nicolai Nitsche formează distribuția acestui film și face din el o comedie simpatica și reușită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *