The Last Letter From Your Lover, o dramă sentimentală

The Last Letter From Your Lover, o drama sentimentala cu Felicity Jones și Shailene Woodley

Difuzat săptămână trecuta pe Canal+, The Last Letter From Your Lover este acum disponibil în format VOD și reunește actori precum Felicity Jones și Shailene Woodley. Rezultatul este o drama romantica de țoață frumusețea.

Ellie (Felicity Jones) lucrează că jurnalista la London Chronicle. În timp ce caută în arhivele unui ziar, descoperă o scrisoare de dragoste care datează din anii ’60. Intrigata, după care pasionata de descoperirea făcută, tânără decide să afle mai multe lucruri despre acest subiect și începe să facă cercetări cu privire la aceasta poveste de iubire interzisa, intre o femeie căsătorită, Jennifer Stirling și jurnalistul Anthony O’Hâre.

Pe hârtie, scenariul pare unul clasic. O tânără bogata, neglijata de soțul sau și care se lasă sedusa de un jurnalist seducător. Aceasta relație este presărată de numeroase obstacole, pare sortita eșecului încă de la început. Povestea dintre acești doi amanți intra în mod inevitabil în rezonanta cu cea a lui Ellie și a colegului sau arhivist. Însă, atunci când toate ingredientele unui film reușit sunt reunite (este și cazul aici), rezultatul este unul pe măsură așteptărilor. Avem întăi și întăi povestea de dragoste pe care spectatorul o descoperă în etape succesive, pe măsură citirii scrisorilor citite și descoperite de Ellie.

Exista și destinul care pare să vrea să se încăpățâneze să ne prezinte o relație adulterina și care nu face decât să condimenteze relația de iubire. Și, avem, bineînțeles, o distribuție ireproșabilă, alchimia frumoasa dintre Woodley și Turner, una din reușitele filmului. La toate acestea se adaugă imagini reușite, o reconstituire perfecta a anilor ’60, impecabila și o soundtrack original.

Filmul poate fi considerat o frumoasa scrisoare de dragoste. O scrisoare pe care cei tineri nu au apucat să o cunoască deoarece, din păcate, nu mai este la moda. O scrisoare în care fiecare cuvânt este bine cântărit și gândit. Amatorii de drame sentimentale drăguțe nu vor fi dezamăgiți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *