We Were Songs: un nou romcom Spaniol pe Netflix

Producțiile spaniole sunt din ce în ce mai numeroase în catalogul Netflix și We Were Songs este cea mai recenta apariție pe cunoscuta platforma.

Macarena se apropie cu pasi repezi devarsta de 30 de ani și considera că a fost o “ratata” primii 28 de ani din viață. Însă, asta a fost înainte. Acum, Macarena este stăpână pe viață să. Are încredere în propriile forte și încetul cu încetul devine o femeie cool. Doar că, atunci când Leo, bărbatul care i-a franț inima în urma cu câțiva ani își face apariția în Madrid, noile certitudini ale lui “Maca” sunt date brusc peste cap. Din fericire pentru ea, poate conta pe cele doua prietene fidele ale sale, Jimena și Adriana.

La fel că și în cazul serialului Valeria, We Were Songs este bazat pe romanele scrise de Elisabet Benaevent și rețetă aplicata este practic cam aceeași. O gașca de prietene și problemele pe care le întâmpină acestea în viață de zi cu zi și pe care încearcă să le depășească cât mai ușor cu putință. Una, căsătorită, se crede asexuala însă redescoperă palcerea în compania unei femei. Cealaltă și-a pierdut marea iubire în urma cu 11 ani însă este convinsa de faptul că acesta s-a reîncărcat în corpul unui alt bărbat…rămâne să îl găsească…

Fară nicio urma de îndoială, ne aflam în prezenta unei comedii romantice “intre fete”, în care solidaritatea feminina este tema principala. Scenariul pare cusut cu ață alba însă, per ansamblu, funcționează perfect, fară cusur. Este un film amuzant, un film lejer, și prolifica actriță Măria Valverde este impecabila în rolul principalului personaj, Macarena. Alaturi de ea, Alex Gonzalez (Leo), Elísabet Casanovas (Jimena) și Susana Abaitúa (Adriana) completează distribuția.

Daca la fel că și noi, ai adorat primele doua sezoane ale serialului Valeria, atunci aceasta comedie romantica nu te vă dezmagi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *